LVIS-urakointi uudiskohteet

Onnistuneet talotekniikkavalinnat ovat merkittävä tekijä tulevan kotisi asumisviihtyvyyteen. Hyvän lopputuloksen takeena on riittävän ajoissa tehty ammattimainen suunnittelu. Asiantuntijamme auttavat teitä mielellään.

lattialämmitys on asumismukavuutta

Lämmitys

Lämmöntuottotapa valitaan kohteen tarpeen ja sijainnin mukaan. Valittavissa on lämpöpumpuista maa-, poistoilma-, ilma-vesilämpöpumput tai kaukolämpö sekä erilaiset hybridiratkaisut.

Lämmönjako uusissa asunnoissa hoidetaan yleensä vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Meidän asiantuntijamme auttavat sinua mielellään optimaalisen lämmitysvaihtoehdon valinnassa.

Ilmanvaihto

Koneellinen ilmanvaihto on nykyaikaisen IV-rakentamisen lähtökohta. Ilmanvaihtokoneella poistetaan käytetty sisäilma ja vaihdetaan se raikkaaseen, suodatettuun, esilämmitettyyn tai jäähdytettyyn ulkoilmaan. Ilmanvaihtokoneiden hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti koneen lämmön talteenoton hyötysuhteeseen.

Meidän asiantuntijamme auttavat mielellään sinua optimaalisen ilmanvaihdon rakentamisessa.

ilmanvaihtoputket liikerakennuksessa
Putkiremontti ja jätevesi sekä kaivot

Jätevesiratkaisut

Olipa jätevesien käsittely kunnallinen, tai hajautettu,  asiantuntijamme opastavat sinun kohteeseesi parhaiten soveltuvan jätevesiratkaisun valinnassa.

Jätevesiratkaisuja:

  • Pumppukaivot
  • Pienpuhdistamo
  • Sakokaivot
  • Maasuodatus
  • Umpisäiliö
  • Saunakaivot
ilmainen hankesuunnitelma lvis-suunnittelulle

LVIS-suunnittelu

Hyvän suunnittelun pohjalta kohteesi rakentaminen sujuu vaivattomasti. Laadimme yhdessä asiakkaan kanssa ilmaisen hankesuunnitelman, joka on lähtökohta kohteesi LVIS-suunnittelulle.

LVIS-suunnittelun toteutamme yhteystyö-kumppaneiden kanssa. Suunnittelussa asiakkaan toiveet ovat hyvä lähtökohta onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

kvv ja iv valvonta

KVV- ja IV-valvonta

Voimme toimia kohteesi KVV- ja IV-valvojana. Tämä on tehokas tapa hoitaa kohteesi valvonta yhdessä muun projektijohdon kanssa.

Laadukkaat takuumerkit

Bosch logo
Jämä logo
Mitsubishi Electric lämpöpumput logo
Thermia logo
Enerline logo
Flexit logo
Swegon logo
Oras logo
Gustavsberg logo
Uponor logo