Valitse sopivin järjestelmä – me asennamme!

Bosch 6000 AW ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumput

ovat edullisia ja helppoja asentaa.

Nykyaikaisen ilma-vesilämpöpumpun teho riittää loistavasti isoonkin omakotitaloon ja jopa rivitalojen lämmönlähteeksi.

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilman energiaa sisätilojen ja käyttöveden lämmittämiseen. Energiaa säästyy siten helposti.

Mitsubishi Electric LN 25 ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumput

ovat nykyään todella edullisia ja tehokkaita lämmönlähteitä kotiin kuin kotiin.

Lämmityksen lisäksi ilmalämpöpumpulla myös kesäaikainen viilennys hoituu tehokkaasti ja edullisesti.

Ilmalämpöpumpulla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitaloa, siten että pumppu toimii lisälämmönlähteenä päälämmönlähteen yhteydessä. Ilmalämpöpumppu toimii samalla ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana, parantaen asumismukavuutta kesähelteillä ja säästäen energiakuluja talven pakkasilla.

Bosch maalämpöpumppu 7001i LWM

Maalämpö

on nopeasti yleistynyt uusien omakotitalojen lämmönlähteenä.

Maalämpö on ekologinen lämmitysvaihtoehto. Tällä vaihtoehdolla suojaudut energian hinnan vaihteluilta ja sijoitat pitkälle tulevaisuuteen. Maalämpö mahdollistaa myös viilennyksen kuumina kesäpäivinä.

LVI-Nurmimäellä on käytössään luotettavat kumppanit lämpökaivojen tai -kenttien rakentamiseen. Sisällä tehtävät asennukset hoituvat omien asentajiemme toimesta ammattitaidolla ja nopeasti.

Laadukkaat takuumerkit

Bosch logo
Jämä logo
Mitsubishi Electric lämpöpumput logo
Thermia logo

LVI-Nurmimäki on sertifioitu BOSCH-lämpömestari asennusliike

Olemme käyneet läpi perusteellisen jälleenmyynnin koulutusohjeman Boschin tuotteista, mitoituksista ja asennustavoista. Meiltä saat toimitettuna ja asennettuna luotettavat ja laadukkaat BOSCH-ilmavesilämpöpumput, ilmalämpöpumput sekä maalämpöpumput.

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat mukaan erinomaisen lisän: kuuden vuoden takuun. Näiden kuuden vuoden aikana lämpöpumpullasi on täydellinen turva. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä!