Lämmitysjärjestelmä-, käyttövesi- ja ilmanvaihtoremontit
takuutyönä

Meidän kauttamme saat kaikki putkiston uudistamiseen liittyvät palvelut. Voimme toteuttaa niin laajemmat linjasaneeraukset kuin yksittäisten pienempien kohteiden uudistustarpeet.

Pyydä maksuton suunnittelu- ja arviointikäynti kotiisi!
Soita puh. 08 613 9590

LVI Nurmimäen toimittamat lämmitysjärjestelmät
ovat tehokkaita, helposti asennettavia ja

energiaa säästäviä.

lämmitys ja viilennys ilmalämpöpumpulla

Energiasaneeraukset

Meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus saada ennennäkemättömän tehokkaita lämpöpumppuratkaisuja pienentämään kotisi energian kulutusta.

  • Maalämpöpumput
  • Aurinkokeräimet
  • Käyttövesivaraajat
  • Puskurivaraajat

Uudenaikaisimman tekniikan avulla voit vähentää merkittävästi kotisi energiakustannuksia. Huipputehokkaiden järjestelmien ansiosta uusiutuva energia on yksityistalouksissa käyttökelpoista nykyään vuoden ympäri. Lämpöpumput ja aurinkoenergiajärjestelmät hyödyntävät ympäristössä olevaa energiaa ja varastoivat lämpöä sisäilman ja käyttöveden lämmitystä varten. Siksi vanhan talon lämmitysjärjestelmän uudistaminen kannattaa.

Lämpöverkkojen saneeraus

kannattaa usein tehdä samalla kun lämmitysjärjestelmä uudistetaan. Näin vältytään vesivuodoilta tai muilta ongelmilta. Pattereiden ja putkien vaihtamisella lämmitysteho nousee, vuotoriskit poistuvat ja energiaa säästyy.

putkiremontti käyttövesi hana

Käyttövesiremontti

kannattaa tehdä mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Laajan vesivahingon korjaaminen on aina kallista ja vuotava putki voi pahimmassa tapauksessa tuhota koko talon asumiskelvottomaksi. Hyvällä suunnittelulla ja ammattitaitoisella asennuksella putkiremontti tapahtuu nopeasti ja edullisesti.

kodin lämmittäminen energiatehokkaasti

Ilmanvaihtojärjestelmät

Perinteisen painovoimaisen ilmanvaihtojärjestelmän muuttaminen lämmön talteenotolla varustettuun koneelliseen ilmanvaihtoon säästää lämmityskustannuksissa sekä parantaa tehokkaasti sisäilman laatua ja asumismukavuutta.

Koneellinen ilmanvaihto on
nykyaikaisen asumismukavuuden
lähtökohta

Monien vanhojen talojen huonoa sisäilmaa voidaan poistaa asentamalla niihin ilmanvaihtolaitteet tai rakentamalla koneellinen ilmanvaihto. Ilmanvaihtokoneiden hankinnassa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti koneen lämmöntalteenoton hyötysuhteeseen.

Tiesitkö, että voit saada lämmitysjärjestelmän uudistamiseen avustusta jopa 4000 euroa!

Valtio tarjoaa nyt avustusta omakotitalojen ja rivitalojen energiatehokkuuden parantamiseen. Tukea myönnetään mm. öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen esim. maalämpöpumpulla tai ilma-vesilämpöpumpulla. Yli 65-vuotiaille on olemassa vielä erilliset tukimuodot.

Kysy tukimuodoista tarkemmin meiltä
Lue lisää ARA:n sivuilta